Eenvoudig! Neem een ​​serviceverhaal

Eenvoudig! Neem een ​​serviceverhaal

In de regel leidt een servicewraat niet tot iets goeds. Maar je bent een uitzondering, dus je hebt niets om je zorgen over te maken.

De grootte

In de service-roman, niet zozeer de grootte van de verdiensten, hoeveel is de grootte van het bedrijf. In het team van drie mensen zal zo’n roman onmiddellijk in een liefdesdriehoek veranderen, wiens kathetjes elkaar nastiness zullen maken, en de hypotenuse lijdt.

Beter, als de werknemers tweehonderd en uw passiefaciliteit zijn, zijn de afdelingen niet gerelateerd. Zoals bijvoorbeeld, kamagra online bestellen planningsafdeling en verkoopafdeling

. En je zult je hersenen maken om een ​​roman te beginnen met een meisje, zittend bij de volgende tafel – deze optie is gedoemd. Immers, in het geval van een pauze (dat wil zeggen, in 99,9% van de gevallen), zult u nog steeds elke dag ontmoeten en met walging de beste jaren doorbrengen.

Snel en traag

Naarmate de psycholoog Irina Lifeznikova zegt, hoeft ze niet op dure restaurants te leiden en stof in de ogen te laten om een ​​afbeelding van een rijke macho te creëren, weet ze ook alles over jou. En ook over mijn vrouw. Ook bekend bij u het niveau van zijn verzoeken en de diameter van de cirkel van belang. Daarom kan het plechtige deel worden verminderd of alles voor ongeveer een half uur in de tweede reeks bedrijfsfeest doen. Aangezien het flirten van elke ernst op een dergelijke partij wordt beschouwd als een normaal fenomeen, raadt niemand dat u een servicemonor (inclusief het meisje zelf) heeft. Aan de andere kant, omdat het nog steeds niet naartoe gaat, kan het proces van verkering door anderhalf of twee worden uitgerekt.

Leave a Comment