FAQ

Wat is een Escape Room?

Een escape room is een activiteit waarbij de deelnemers worden opgesloten in een ruimte, waarbij de elementen in die ruimte gebruikt moeten worden om de kamer te ontsnappen of het mysterie van de kamer te ontrafelen. De deelnemers moeten hierbij goed samenwerken en communiceren om de raadsels en puzzels van de kamer binnen vast gestelde tijd op te lossen.
Bij onze kamers lijkt het misschien dat je opgesloten zit, maar in verband met de veiligheid zullen onze kamers altijd te verlaten zijn. De ingangen van de kamers gaan niet op slot en op verschillende plaatsen zijn nooddeuren aanwezig om de kamer/ het gebouw te verlaten.
Dit is afhankelijk van welke activiteit jullie gaan doen. Hieronder vinden jullie een benadering van de tijdsduur per activiteit:

Escape Rooms: 60 minuten
Escape Kisten: 20 - 90 minuten
VR Escape Rooms: 60 minuten
Online Escape Rooms: (staat bij het spel)
Jazeker! Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je via de reserveringsmodule meerdere activiteiten op verschillende tijden reserveren.
Neem vooral je enthousiasme mee.

Daarnaast is het aan te raden makkelijke kleding en schoenen aan te trekken.
Verder is het handig je portemonnee mee te nemen.

Wat je vooral niet moet meenemen:
Drugs, alcohol en een slecht humeur.
Deze dingen kunnen zorgen voor een negatieve ervaring van de activiteit.
Dat hangt van de activiteit af. Op de pagina van de activiteit zelf staat de minimale leeftijd aangegeven.
Per activiteit is een een minimum en maximum aan deelnemers. Ben je met meer? Dan kun je meerdere activiteiten tegelijk reserveren en de groep splitsen.